Måndag.

God kväll hallon! Har precis kommit hem från jobbet. Har haft lite träningspaus i helgen men är igång nu igen. Blev en löprunda, tiden blir bättre och bättre och jag springer längre och längre. I love!!


Hallon.

En härlig proteinshake mixad med frysta hallon efter ett hårt pass på gymet. Mina armar är så slut att jag knappt orkar skriva detta. Grymt!!


Onsdag.

God förmiddag.
 
Idag är det onsdag och på schemat står Armar/ben samt lite rygg.
 
Träningsschemat som jag har lagt till mig själv känns bra än så länge. Träning 5 av 7 dagar i veckan. Men innan har jag knappt tränat 1-2 dagar så det kommer bli en utmaning att komma in i detta kan jag säga. Har lagt mig ledig från träning de två dagar i veckan som jag jobbar 12-22. Man hinner träna både innan och efter men jag kommer vara så slut i kroppen ändå utan träning så det blir "vila".
 
Har precis stoppat i mig lite frukost bestående av hårdbröd med keso, 1 liter vatten och en kopp kaffe.
 
Angående min kost så har jag utformat en "diet" själv. Jag följer varken LCHF, GI eller något annat. Jag äter det jag anser är bra för mig. Om någon är nyfiken på vad jag äter eller inte äter så var så god att fråga. :)
 
Från det ena till det andra. Är inte detta en helt fantastisk tjänst? Att köpa en fruktblomma som gå bort present istället för en vanlig blombukett? Besök Fantastisk Frukt och kolla själv :)
 
 
 

Tåhävningar och satc

Har tränat vader, mage och rygg såhär på den tidiga eftermiddagen. Passade på att snegla på några avsnitt av satc under tiden. För mig är det inspirerande att titta på den serien :) Var inte helt lätt att träna med katten här hemma. Hon ville gärna vara med.


exposed

Det är alltså här det börjar. Här viker jag ut min känsligaste kroppsdel på internet bara för er (och mig själv). Kommer att uppdatera med bilder allt efter tiden går med min träning. Positivt som negativt. Nu kör vi på riktigt. Hela juli blir en nykter månad för oss här hemma. Även utan sötsaker. Här pushar vi varandra till att träna och forma oss. Vi skålar i proteinshakes och önskar varandra lycka till. B jag älskar dig min karl.
 

Pyssel

Känner man sig nånsin så fräsch som efter träning och dusch? Det är då man ska pyssla om sig själv. Fixa naglarna till exempel :)


Maten

Något som är viktigt när man tränar är att äta rätt. Jag tror inte på att kapa alla kolhydrater men däremot att kapa allt socker. Har just nu två limpor i ugnen fullproppade med nyttigheter och gottigott. Fil, kruskakli, dinkelmjöl, pumpakärnor, vallmofrön och solrosfrön. Mumsigt :)


Work out or die

Har klurat på hur man ska hitta ett bra tema på bloggen. Vill inte blogga om allt som finns här i världen så jag har nu valt hälsa, träning och vikt. Något som intresserar mig nästan sinnessjukt mycket. Kan sitta och läsa om olika träningsformer och kostrådgivning dagarna i ända när det finns tid till det.
 
Jag har själv påbörjat ett mindre projekt som jag hoppas ska intressera några av er i alla fall (förhoppningsvis alla). För ca 1 månad sedan mätte jag mig med ett måttband kring mina kroppsdelar, alla är synd att säga men många. Jag tänkte att jag skulle försöka tighta till mig lite, bli av med någon centimeter här och där. Därför passar det utmärkt för mig att föra min dagbok här, jag tänker dela med mig helt enkelt.
 
Jag tänker inte utelämna några mått. Det gör det enklare för er att skapa en bild utav processen och lättare för er om ni bestämmer er för att haka på :)
 
1 juni 2012
Mage: 85 cm
midja 68 cm
rumpa: 99 cm
lår: 56 cm
vad: 36,5 cm
överarm: 27 cm
 
Alla måtten är mätta där jag är som störst på respektive kroppsdel och jag vill även påpeka något mycket viktigt. Jag tycker inte att jag är överviktig, jag vill bara bli mer hälsosam och vältränad. På mina storla 175 centimeters längd är det inga hiskerliga mått och jag gör detta för min egen skull.
 
9 juli 2012 (skall mätas 1 varje månad egentligen)
Mage: 84,5 cm -0,5cm
midja 68 cm +-0cm
rumpa: 97 cm -2cm
lår: 54,5 cm -1,5cm
vad: 36,5 cm +-0cm
överarm: 27 cm +-0cm
 
Inga stora förändringar under den slöa semestermånaden precis, det hade jag inte heller räknat med men har
precis kommit in efter dagens löprunda (5,3km). och hoppas på bättre resultat 1 augusti.
Inspiration!! Hur snygg kropp har inte denna tjejen?
källa: google.com

RSS 2.0